Fiskefiletruller med bacon og fyld
Fiskefiletruller med bacon og fyld
8 fiskefileter
8 grønne asparges
8 – 16 tynde skiver bacon eller god røget skinke
salt - peber
Olie
Sådan gør du:
Skyl de grønne asparges og knæk det nederste stykke af. Skær dem herefter stykker på 3-4 cm længde, og læg dem i en skål. Hæld kogende vand over, og lad det stå ½ minuts tid, inden de køles af igen i koldt vand.
Rul hver fiskefilet om en 3-4 stykker asparges.
Sno herefter 1-2 stykker bacon om hver rulle.
Fiskerullerne skal nu steges på en pande med lidt neutral olie.
Baconen skal være lækker sprødstegt hele vejen rundt om fisken.
TIP:
Du kan bruge alle slags fladfisk til denne opskrift og også variere det grønne. Foreksempel kan du bruge spinat, champignon, peberfrugt, gulerødder og porre, de to sidste skal også lige blancheres.