Butik

Butik, fyldt med frisk fisk og god betjening.


I et baglokale til Preben Hansens private bolig er der, i mere end 10 år, blevet lavet forsøg med at røge fisk.

Efter mange års eksperimenteren er både han og Andreas af den overbevisning, at deres røgvarer kan leve op til forventningerne fra selv de mest kræsne kunder.


Resultatet af forsøgene blev udgangspunktet for den nuværende butik, da den slog dørene op for offentligheden vinteren 2016.Sammenlagt har vi hos Lillebælt Fisk mere end 60 års erfaring i fiskebranchen. Det betyder, at vi har stor viden om fisk og forarbejdning. Denne erfaring samt den sprællevende fisk, der dagligt bliver forarbejdet i skærerummet bag butikken, er grundlaget for vores butik.

Hos Lillebælt fisk fanger vi selv næsten al den fisk, der sælges og forarbejdes tilmed på en bæredygtig måde, hvilket du med sikkerhed vil kunne smage!


Vil du høre mere om, hvilken fisk du har mulighed for at købe netop i dag, kan du kontakte os på tlf. 24 69 18 63, eller tilmelde dig vores SMS-ordning, hvor vi sender en SMS med information, om dagens udvalg.

Læs mere om SMS-ordningen her


Røgeri

Der bliver stadig eksperimenteret med røgvarer hos Lillebælt Fisk. Grunden hertil er, at vi er meget nysgerrige på hvilke muligheder, der er i denne gamle konserveringsform. Derfor bruger vi også den tid, der kræves for at få den fineste smag frem. Det gælder både, når fisken saltes og senere bliver enten varm- eller koldrøget.

Det er i balancen mellem røg og salt hemmeligheden bag vores produkter ligger.


Kig forbi adressen Baunevej 60, 7000 Fredericia, og bliv inspireret. Vi vil efter bedste evne prøve at besvare de spørgsmål, du evt. har.

Vi tager selvfølge også gerne en snak om bæredygtighed, og om hvordan vores fisk kommer fra hav til bord.


Bestillinger

Hvis man ønsker et stort parti røgvarer fx omkring højtiderne, vil vi gerne have din bestilling i god tid, så vi er sikre, på at bestillingen er klar, når den skal bruges.

 

Ring til os på tlf. 24 69 18 63 og hør mere eller lav en aftale.