Fiskefiletruller med bacon

Fiskefiletruller med bacon og fyld

Fiskefiletruller med bacon og fyld

 

8 fiskefileter

8 grønne asparges

8 – 16 tynde skiver bacon eller god røget skinke

salt - peber

Olie

 

Sådan gør du:

 

Skyl de grønne asparges og knæk det nederste stykke af. Skær dem herefter stykker på 3-4 cm længde, og læg dem i en skål. Hæld kogende vand over, og lad det stå ½ minuts tid, inden de køles af igen i koldt vand.

Rul hver fiskefilet om en 3-4 stykker asparges.

Sno herefter 1-2 stykker bacon om hver rulle.

Fiskerullerne skal nu steges på en pande med lidt neutral olie.

Baconen skal være lækker sprødstegt hele vejen rundt om fisken.

 

TIP:

Du kan bruge alle slags fladfisk til denne opskrift og også variere det grønne. Foreksempel kan du bruge spinat, champignon, peberfrugt, gulerødder og porre, de to sidste skal også lige blancheres.